Rólunk
Az oldalt 2007-2008 környékén indította Szabó Benjámin. Az előzetes koncepciók szerint az oldal "Baptista Dicsőítők portálja" néven indult a baptista.hu/dics címen. E kezdeti állomás néhány évnél nem tartott tovább. Mostanra egy meghatározó weboldallá nőtte ki magát, éves szinten százezres nagyságrendű felhasználói látogatottsággal.

A kezdetek
Eleinte az egész egy html alapú weboldalacska volt, ahova a doc és pdf file-ok voltak feldobálva és publikusan bárkinek le lehetett az tölteni. Ekkor még annyira az elején járt az oldal, hogy lényegében még monitorozni sem lehetett az akkori látogatottságot - és persze cikkek sem jelentek meg az oldalon.
2009. június 9-én áttért az oldal a jelenlegi e107 CMS tartalomkezelő rendszerre. Itt már szerepeltek cikkek, igaz, nem túl nagy számban. Az új rendszer bevezetésével megnyílt a lehetőség a regisztrációra és a kották feltöltésére is.

Balra Benjámin, jobbra Dávid
Közös munkájuk első pillanatai


Az új Dicsportál
Az oldal jelenlegi változatát 2010 nyarán indította a főszerkesztő Bárdos Dávid közreműködésével. Dávid innentől kezdve becsatlakozott a munkába és hűséges szerkesztője azóta is az oldalnak. Ekkor át lett nevezve az oldal Baptista Dicsőítők Portáljáról Dicsőítő Portálra. A névváltoztatás oka a weboldal felekezetközivé tétele azon elgondolás szerint, hogy Jézus sem felekezeteket vagy vallásokat hagyott ránk, hanem a megváltás örömüzenetét, így úgy gondolta a csapat, hogy e hozzáállást itt is érdemes követniük. Azóta "úgy hozta az élet", hogy egyikük sem Baptista gyülekezetbe jár, így a névváltoztatás (így utólag is) szükségszerű volt.
Ekkor készült egy promóciós videó isMunka közben
Az új oldal üzemelése óta rengeteg tesóval sikerült megismerkedni, barátkozni. 2010 második felében elkészült az Igei megvallások című rovat, melynek kitalálója és kivitelezője Rácz József volt.
Volt gitáriskola is D. Tóth András segítségével. Mivel rengeteg munkája volt és a technika is sokszor megnehezítette a dolgokat e rovat hol beindult, hol megállt. Mivel hosszabb távon nem volt előrelépés az ügyben, így (egyelőre) megszüntetésre került a gitársuli rovata, a hozzá vezető link 2014 februárjában lekerült az oldalról.
De csak, hogy cikkírásnál maradjunk rengeteg tesó kereste meg a szerkesztőséget, akik úgy érezték tanításokkal, idézetekkel és egyéb szösszenetekkel hozzá tudnak járulni az oldal tartalmainak frissítéséhez. Csak, hogy néhány nevet említsek – Győri Gábor, Kovácsné Szabó Ágnes (Ágacska), Nagy Gábor.
2012. decemberében elindítottuk a Dicsportál Rádióhallgató szolgáltatásunkat, melynek keretében hallgatottabb keresztyén rádiókat tettünk egységes felületen hallgathatóvá weboldalunkon.

Velünk történt
2010. december 23-án Győri Gábor, Marton Debóra és Benjámin egy egész estés könnyed, fiatalos rádióműsort követtek el, melyet annak idején Dicsportál Rádiónak sikerült elnevezni. Ez egy egynapos esemény volt, utána szűk egy hónapig konzervadás volt hallható az oldalon. 2011. július 4-én ismételten volt egy egész estés rádióadás.2011. július 12-én személyesen bejelentkeztünk a Dics-suli helyszínéről.Aktuális
A weboldalnak az elmúlt években volt néhányféle dizájnja. A felületek megtervezésekor törekedtünk az egyszerűségre, átláthatóságra, viszont a funkciók idővel egyre csak gyarapodtak, az oldal pedig lassacskán túlzsúfolttá vált.
Legújabb felülete 2014. február 8-án lett beüzemelve.dicsportal.hu főszerkesztő:
Szabó Benjámin

dicsportal©dicsportal.hu

Főszerkesztő, tulajdonos, technikai fejlesztés, karbantartás

Támogatás

Mint ahogy a mai világban - úgy ebben a munkában is szükségünk van anyagi forrásokra. Az oldal üzemeltetése, fenntartása non-profit jellegű, a saját szabadidőnket feláldozva készítjük a tartalmakat, amiket itt az oldalon is láthattok.
Ha úgy érzed, hogy anyagilag szeretnéd munkákat támogatni van rá lehetőséged.

Legegyszerűbb módja ennek a banki utalás a következő bankszámlaszámra:

Szabó Benjámin
11600006-00000000-40135106 (Erste bank)

Utaláskor közelményben kérlek feltüntetni: dicsportal.hu támogatás
Minden adományt köszönünk!