Impresszum
dicsportal.hu főszerkesztő:
Szabó Benjámin

dicsportal©dicsportal.hu

Igazgató, ügyintézés, technikai fejlesztés, karbantartás

Az oldal ezen formáját 2010 nyarán indítottam el önerőből, bízva az Úr vezetésében, és segítségében. Öröm, és hála tölt el, hogy több, mint húsz évesen már eddig eljuthatott a weboldalam. Célunk minden olyan téma megjelentetése, ami az Urat dicsőítés körül mozog.


Főszerkesztőhelyettes:
Bárdos Dávid - davee.b©dicsportal.hu - Dave

Bárdos Dávid vagyok, 20 éves, jelenleg a pécsen gimnáziumba járok. Debrecenbe tervezek továbbtanulni. Nagyon érdekelnek a zenei dolgok, elsősorban elektromos gitár területén, de zongorázni is szeretek. Elsősorban tanításokat szerkesztek az oldalon, amiket hiteles személyek írtak - nekem elhihetitek, nagyon gyümölcsöző életük van!

Rácz József - zugoszel©szerkeszto.dicsportal.hu - zugoszel
Egy szerény, de rettentő nagy szeretettel rendelkező ember. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni, kiválló példa erre a gyalogló chaten a zúg a menny szoba vezetése (immáron 3 éve). A dicsportálon ő az igei megvallások szerkesztője.

D. Tóth András - joshdusa©szerkeszto.dicsportal.hu - joshdusa
Ő a hangszert nem tanulja, hanem már tanítja immár 18 éve a budapesti XI kerület gazdagrét-törökugrató Iskolában, három éve már gitár tanszékvezető. A kezdő lépések kezdőknek, továbbá a gitársuli szerkesztője itt, a dicsportal.hu-n.


Szerkesztőségi elérhetőségek:
Szabó Benjámin
Tel.: +36 20 7739776
mail: szabbenjamin©gmail.com
mail: dicsportal©dicsportal.hu

Támogatás

Mint ahogy a mai világban - úgy ebben a munkában is szükségünk van anyagi forrásokra. Az oldal üzemeltetése, fenntartása non-profit jellegű, szerkesztőink a saját szabadidejüket feláldozva készítik el a cikkeket, amiket itt az oldalon olvastok.
Ha úgy érzed, hogy anyagilag egy picit is tudod támogatni az oldalt, tedd meg!Legegyszerűbb módja ennek a banki utalás a következő bankszámlaszámra:

Szabó Benjámin
11600006-00000000-40135106 (Erste bank)

Utaláskor közelményben kérlek feltüntetni: dicsportal.hu támogatás
Minden adományt köszönünk!