Dicssuli2010

Kedves zenész Testvéreim!
Elérkezett a pillanat, vasárnap este van, holnap szerintem elég sokan útnak indulunk Debrecenbe!
Aki nem tudná, holnap indul a debreceni Lovardában a egy hetes 10-ik Nyári Dicsőítő Iskola!
Aki már volt az szerintem már nagyon várja, én személy szerint másodszor leszek, és már néhány héttől számolom visszafelé a napokat. Igen, számolom, sőt van, aki órára számolja...nade eljött az, amit már annyira vártunk!
Két fajta ember létezik a világon. Aki szereti a dicssulit és aki nem ismeri! Ez már a 10. alkalom és csak sajnálkozni tudok, hogy nem voltam az elmúlt 8évben ... Úgy is mondhatnám, hogy minden dics alkalmat kedvelő ifjúnak és aggnak ott a helye! Nem rockkoncert, "full korosztálykompatibilis" konferencia, alkalom, tábor. Emlékszem tavaly felköszöntötték a legidősebb résztvevőt, aki ha emlékeim nem csalnak közel volt a 100. évéhez. Nos, nem szaporítom tovább a szót, bízunk a legjobbakban, azt mondják minden idők legjobb dicssulia lesz az idei Esténként, ha lesz energiám (meg persze, ha minden ok lesz a mobilnettel) még megpróbálok írni, beszámolni itt nektek az eseményekről!


  Egy kis idézetet hadd osszak meg veletek a weboldalukról:  
Fantasztikus, hogy ez az idei, már a 10. Nyári Dicsőítő Iskola! Az Úrnak hála, a XXI. század első évtizedében minden nyáron összegyűlhettünk eddig, hogy őt magasztaljuk, dicsőítsük, imádjuk és felemeljük az ő nevét. Csodálatos alkalmak, élmények, sok-sok megtapasztalás, erőteljes tanítások vannak mögöttünk. Ezen a nyáron is erre hívunk és várunk Benneteket! Fantasztikus dolgokat várunk idén is, hiszen Isten megígérte, hogy ott van, ahol népe dicsőíti őt, és ha Az Úr jelen van valahol, akkor ott igazán fantasztikus dolgok történnek! Táborunk alapvető célkitűzése továbbra is: a dicsőítők képzése, felkészítése az Isten Királyságában való szolgálatra. Ha szereted az Urat dicsérni, szeretnél tanulni, épülni ezen a területen, szeretnél új dalokat tanulni, szeretsz együtt lenni sok száz ilyen szívű tesóval..., akkor itt a helyed közöttünk!