Tölts Vele időt!

Ez egy olyan téma, amelyet szerintem felekezetektől függetlenül sokan hangsúlyoznak. Olvass Bibliát, járj gyülekezetbe, imádkozz... ezek valóban fontos dolgok, és nem csak azért hangzik el sokszor, mert nem jut eszébe más, hanem mert tényleg fontos, hogy tölts időt Istennel. Isten azt szeretné, hogy ÉLő kapcsolatban legyen veled! Hogy ő legyen az, akivel megosztod a problémáidat, és ő legyen az, akivel megosztod örömeidet.

Jézus nem csak azért jött el, hogy meghaljon helyettünk, hanem hogy helyreállítsa a kapcsolatot ember és az Atya között. Azáltal hogy időt töltesz Istennel, esélyt adsz magadnak, hogy újabb szeleteket ismerj meg Isten végtelen mély személyiségéből. Viszont Isten azt is szeretné, hogy tölts vele olyan időt, ami az örömről szól .

A dicsőítésekben nagyon sok örömforrás van, amikor megvallod azokat
a dolgokat, amiket a szövegben találsz. Hidd el, a kimondott szónak ereje van! Fontos még, hogy tölts olyan időt Istennel, amikor csak te, és csak ő van. Jézus is tett így, neki is szüksége volt arra, hogy kettesben legyen az Atyával.

Mt. 14.23
"De miután elbocsátotta a sokaságot, felment a hegyre magányosan imádkozni. Amikor beesteledett, egyedül volt ott."

Szeretne Isten veled lenni kettesben, amikor nem kell félned hogy mit szólnak mások, és őszinte lehetsz hozzá. ő Isten. ő teremtett, ő alkotta meg a személyiségedet, a testedet, mindent, ami te vagy. Ha valaki, akkor ő ismer téged, és szeretné hogy te is megismerd őt. Ehhez pedig elengedhetetlen dolog az, hogy Vele legyél, hogy időt tölts Vele. Adj esélyt Istennek hogy bemutatkozhasson