Péld 4:23

A szív a mai európai kultúrában az érzelmek szimbolikus székhelye. Isten Igéje is ismeri a szívünket. Sőt az ismeri a leginkább. Ma az a szívügyem, hogy a szívünkről beszéljek...

[ Cikk folytatása ]

már megint valami dicssulis story... :)

Fiatalok!
Ki járt már a debreceni nyári dicssuliban?

Nos nem mondom azt, hogy csak azok olvassák ezt most tovább, akik igen...de azokhoz fog főleg szólni!

A weboldalukon úgy szól a kiírás, hogy mindig a legutóbbi év hanganyagát teszik csak közzé. Nyilván helytakarékosság miatt.
Nade egy barátom (Dave admintársam bátyja) valahogy, nemtudomhogy, max ő tudja... megszerezte, megtalálta, megvoltneki... visszamenőleg az elmúlt 5 év anyaga mp3-ban.
Én fellelkesülve, boldogan, elkértem, ő odaadta, s feltettem az összeset, igen, mind, szám szerint 98 darab dicssulis hangfelvételt az örömötökre!

Hallgassátok! Az Úr dicsőségére! Ámen!

frissítések

Kedves Testvéreim!
A mai este felkerültek az oldalra dúr, moll, húrhetes, és mollhetes kategóriában gitárakkord táblázatok. Fent a "Kezdőknek" c link alatt találjátok meg mellékelve egy kis leírással (ami az "501 gitár akkord" című könyvből merítettünk).

Használjátok egészséggel, és szüntelen énekeljetek az Úrnak! (...és persze gitározzatok is... megy amilyen hangszeretek csak van! )

:D

A pap a szörnyű bünhődés érzékletes leírása után így szól a gyülekezethez:
- Álljon fel az, aki a mennyek országba akar jutni!
Mindenki feláll, majd leül.
- Most pedig azok álljanak fel, akik a pokolra akarnak kerülni.
Egy perc néma csend után az egyik hívő feláll.
- Te tényleg a pokolra akarsz jutni? - kérdezi a pap.
- Nem, atyám, csak megsajnáltam, hogy egyedül áll...

Tölts Vele időt!

Ez egy olyan téma, amelyet szerintem felekezetektől függetlenül sokan hangsúlyoznak. Olvass Bibliát, járj gyülekezetbe, imádkozz... ezek valóban fontos dolgok, és nem csak azért hangzik el sokszor, mert nem jut eszébe más, hanem mert tényleg fontos, hogy tölts időt Istennel. Isten azt szeretné, hogy ÉLő kapcsolatban legyen veled! Hogy ő legyen az, akivel megosztod a problémáidat, és ő legyen az, akivel megosztod örömeidet.

Jézus nem csak azért jött el, hogy meghaljon helyettünk, hanem hogy helyreállítsa a kapcsolatot ember és az Atya között. Azáltal hogy időt töltesz Istennel, esélyt adsz magadnak, hogy újabb szeleteket ismerj meg Isten végtelen mély személyiségéből. Viszont Isten azt is szeretné, hogy tölts vele olyan időt, ami az örömről szól .

A dicsőítésekben nagyon sok örömforrás van, amikor megvallod azokat
a dolgokat, amiket a szövegben találsz. Hidd el, a kimondott szónak ereje van! Fontos még, hogy tölts olyan időt Istennel, amikor csak te, és csak ő van. Jézus is tett így, neki is szüksége volt arra, hogy kettesben legyen az Atyával.

Mt. 14.23
"De miután elbocsátotta a sokaságot, felment a hegyre magányosan imádkozni. Amikor beesteledett, egyedül volt ott."

Szeretne Isten veled lenni kettesben, amikor nem kell félned hogy mit szólnak mások, és őszinte lehetsz hozzá. ő Isten. ő teremtett, ő alkotta meg a személyiségedet, a testedet, mindent, ami te vagy. Ha valaki, akkor ő ismer téged, és szeretné hogy te is megismerd őt. Ehhez pedig elengedhetetlen dolog az, hogy Vele legyél, hogy időt tölts Vele. Adj esélyt Istennek hogy bemutatkozhasson

Oldal:  1 2 3 ... 160 [161] 162 163